HA NYELVVIZSGÁRA KÉSZÜLSZ ANGOLBÓL

és fontos számodra, hogy:

tudj felkészülni az angol középfokú nyelvvizsgára,
válaszd nyelviskolánkat, segítünk neked.

Ha csak a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni, szintén jó választás lehet nyelvvizsgás csoportunk szóbeli felkészítő óráira jelentkezned. Kifejezetten a beszédkészségedet és a hallott szövegértésedet tudod itt gyakorolni.

Ismerd meg a módszerünket, ismerj meg minket!

AMIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD

ÉRDEMES TUDNOD

Iskolánkban csoportos kurzusokra jelentkezhetsz, egyéni oktatást nagyon ritka esetben vállalunk. Azonban a csoportos foglalkozásnak számos előnye van az egyénivel szemben.

Miért jó a csoportos tanfolyam?

 • Egy jó közösségben egymást motiválva fejlődtök, így egy egészséges verseny alakul ki köztetek.
 • Mivel folyamatosan megvan a heti rendszeresség, így hatékonyabb a haladásotok üteme.
 • Kiterjedtebb lesz a tudásod. Társaid feladatait együtt átnézve és őket hallgatva is sokat tanulhatsz.
 • Csoporttársadban érdekes embert ismerhetsz meg, akár új barátokra is szert tehetsz.
 • Az egyéni oktatásnál jóval kedvezőbb az ára.

IDE VÁRUNK TÉGED

Nyelviskolánkat úgy alakítottuk ki, hogy a jó hangulat mellett kényelmesen is érezd magad nálunk a felkészülés alatt.

ÍRÁSBELI FELKÉSZÜLÉSEDHEZ

tanterem

SZÓBELI FELKÉSZÜLÉSEDHEZ

társalgó

PIHENÉSEDHEZ

váróterem

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

“Látványos fejlődés, jó hangulatú órák, fantasztikus tanárok! Csak ajánlani tudom!”

Dóra

Felszabadult, barátságos légkört tapasztaltam. A csoportos tanórák által könnyebben el tudtam sajátítani az angol nyelvet.  Ajánlom mindenkinek, akinek az elsődleges szempont az alaposság, továbbá, hogy kiváló tanároktól tanulhasson egy szép környezetben!!! 

Gvendolin

Jó hangulatú órák, kiváló tanárok, gyors, látványos fejlődés.. 💕🙏 Szívből ajánlom!

Adrienn

NEKED IS SEGÍTÜNK

Ha Te is nyelvvizsgára készülsz, neked is segítünk a felkészülésben. A középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamunkat Neked ajánljuk:

 • ha B1 és B2 szint között van a tudásod és még idén szeretnél nyelvvizsgázni;
 • ha a tudásszinted B1 körül mozog és 1 éven belül tervezed letenni a nyelvvizsgát.

Ha még nem állsz ezen a szinten, akkor sem kell kétségbe esned. Nyelvvizsga alapozó tanfolyamunkat választva segítünk neked a gyors felzárkózásban. Az órákon egyszerűbb, de egyre nehezedő nyelvvizsga feladatokat gyakorlunk, így hamar elérheted a nyelvvizsgás tanfolyamunkhoz szükséges szintet.

Honnan tudhatom meg, hogy mi a szintem?

Általában már egy telefonos, vagy személyes beszélgetés után meg tudjuk mondani neked, hogy milyen szinten vagy jelenleg.

Ezen felül, ha részletesebben szeretnéd megtudni, ingyenes szintfelmérőt is biztosítunk számodra, amely alapján megtudod, hogy milyen csoportban érdemes elindulnod a felkészüléshez.

KÉSZÜLJÜNK FEL EGYÜTT!

Kurzusunkra vagy egy szintfelmérőre itt tudsz jelentkezni. Töltsd ki bátran, mi pedig rövidesen keresni fogunk és a további részleteket megbeszéljük.

Nem kell aggódnod, hiszen jelentkezésed teljesen kötelezettség mentes!

AMIT ÉRDEMES MÉG TUDNOD

 • Iskolánk a BME komplex középfokú (B2) angol nyelvvizsgára készít fel téged.
 • Csoportjainkba bármikor csatlakozhatsz, nem kell tanfolyam kezdésre várnod. Akkor vágsz bele, amikor neked aktuális.
 • A felkészülés alatt a saját tankönyvünket használjuk, melyet külön kell megvenned. Induláskor ezt nálunk tudod megvásárolni, így nem kell bajlódnod különböző tankönyvek beszerzésével.
 • Ha vidéken tanulsz, akkor sem kell lemondanod a kurzusunkról. Nyelvvizsgás óráink időpontjai ehhez alkalmazkodva vannak kialakítva, így velünk együtt készülhetsz a nyelvvizsgára.
 • Ha alkalmanként nem tudod megoldani a személyes részvételt tantermi óránkra, lehetőséged van online csatlakozni.
 • Folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot. Facebook zárt csoportban osztjuk meg Veled az iskolához kötődő lényeges infókat, tartalmakat, a Téged és csoportodat érintő fontos eseményeket, emlékeztetőket.

VIZSGA UTÁN

 • A BME komplex nyelvvizsgád akkor sikeres, ha a négy készségen összesítésben minimum 60%-os teljesítményt nyújtottál és egyúttal minden készség esetén elérted a 40%-os teljesítési minimumot is.
 • Az államilag elismert középfokú (B2) komplex nyelvvizsgáért a felvételinél 28 többletpontot kapsz.
 • Az államilag elismert felsőfokú (C1) komplex nyelvvizsga 40 többletpontot ér.
 • Ugyanabból a nyelvből csak egy nyelvvizsgáért kapsz pluszpontot.

Melyik képzési területen jár a többletpont?

Minden képzési területen, kivéve művészet és művészetközvetítés képzési területhez tartozó szakok, művészeti tanárképzés, valamint az edző alapképzési szak.

AZ INGYENES NYELVVIZSGÁRÓL

Jogosult vagy az igénylésre, ha még nem töltötted be a 35. életévedet és 2018 január 1. után tettél sikeres komplex vagy részvizsgát B2 vagy C1 szinten.

Ha van már egy korábbi sikeres nyelvvizsgád egy másik nyelvből, vagy ugyanazon nyelvből de alacsonyabb szinten, szintén jogosult vagy a 2018. január 1. után letett első nyelvvizsga díjának visszatérítésére.

Szintén jogosult vagy a maximális támogatás igénybevételére, ha a komplex vizsgát részvizsgákkal szerezted meg, viszont a két bizonyítvány kiállítása között nem lehet több mint 1 év.

Ha van már egy sikeres részvizsgád 2018 előttről, és most készülsz egy újabb részvizsgára, szintén jár támogatás de természetesen csak a 2018. január 1. után letett részvizsga összegének mértékéig.

A támogatási díj összege a ténylegesen megfizetett vizsgadíj, de maximum a díj megfizetésének időpontjában érvényes kötelező legkisebb munkabér 25%-a. Ez 2022-ben 50 000 Ft.

Amire szükséged van a támogatás igényléséhez a vizsgázó nevét is tartalmazó, a nyelvvizsga díj befizetését igazoló számla másolatára és egy kitöltött támogatási kérelemre.

A nyelvvizsga díjához nyújtott támogatás iránti kérelmet letöltheted innen.

A támogatást a bizonyítvány kiállításától számított 1 éven belül kell kérvényezned a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál (NYUFIG), postai úton (a Budapest 1820 címre küldve) személyesen vagy akár elektonikus úton. Az elbírálás ideje 30 nap.

További információért és igénylés benyújtásért kattints ide.