HA GYEREKANGOLBAN GONDOLKODTOK

Ha Te is úgy gondolod, hogy itt az ideje elkezdeni gyermekednek az angol nyelv elsajátítását, csatlakozzatok hozzánk. Ovis, vagy kisiskolás gyerkőcöd a módszertanunk segítségével hatékonyan, vidáman és élvezettel tudja tanulni az angol nyelvet.

Az apróbbaknak szőnyegen, a nagyobbaknak már padban ülve, játékosan tanítjuk az angolt.

SZŐNYEGES ÓRÁINK

Óráink beszédközpontúak, ahol kisdiákjaink barátságos légkörben, szőnyegen ülve tanulják végig az órákat.

Óráinkon számtalan segédanyagot használunk, melyek használatával észrevétlenül, természetesen és minden erőfeszítés nélkül sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet:

Szőnyeges óráinkra 4 éves kortól 9 éves korig tudtok jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 40 perces nyelvórákon vesznek részt.

PADOS ÓRÁINK

Író tanfolyamainkon padban ülve tanulják tovább a gyerkőcök az angol nyelvet, ahol már tankönyvet és munkafüzetet is használnak.

Itt is nagy hangsúlyt fektetünk a beszédre, de már elkezdünk megismerkedni az alap nyelvtani szabályokkal. A foglalkozásaink lazák, így a gyerekek élvezettel tanulják végig.

Óráinkat itt is színesítjük:

Író óráinkra 2. osztályos kortól 6. osztályos korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 45 vagy 60 perces nyelvórákon vesznek részt.

Első író tanfolyamainkat azok a diákok választják általában, akik vagy előzetesen részt vettek legalább 1 szőnyeges tanfolyamon vagy az angol nyelvet legalább 2 éve tanulják iskolánkon kívül.

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

“Már négy éve járunk Anett stúdiójába és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással. A módszertan kiváló, a környezet barátságos és modern, a tanárok kedvesek és felkészültek. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!”

Izabella

“Gyermekcentrikus, modern oktatási rendszer, példaértékű referenciákkal. Játékos, élményszerű oktatás és tanítás. Amitől igazán egyedi, hogy a gyerekek észrevétlenül sajátítják el a “rendszerben való” gondolkodás lényegét is. Mindenkinek szeretettel ajánlom!”

Katalin

“Kedves odafigyelő tanárok. Gyermekcentrikus. A kornak és érdeklődésnek megfelelő témák. A gyerkőcök motiválása szintén megfelelő.”

Beáta

GYEREKANGOLUNK CÉLJA

Gyerekangolunk fő célja, hogy szeresse, természetesen használja már fiatalon is az angol nyelvet, szóban és írásban egyaránt.

Másik nem titkolt célunk, hogy diákjaink a gyerekangolunk által mielőbb sikeres angol középfokú nyelvvizsgát szerezzenek. Nyelvvizsgára leghamarabb – jelen feltételek szerint – a 14. életévüket betöltve (8.-9.-esként) lehet jelentkezni. Gyerekangolosaink jóeséllyel ebben a korban meg is fogják szerezni a középfokú nyelvvizsgájukat. Ezek a gyerekek, egy középfokú nyelvvizsgával a kezükben, óriási előnnyel indulnak majd a középiskolába.

Ez a két fő cél az, ami miatt már érdemes minél fiatalabban elkezdeni az angol nyelvet.

GYERTEK, PRÓBÁLJÁTOK KI

Itt tudtok jelentkezni gyerekangolunkra. Töltsétek ki bátran, rövid időn belül keresni fogunk Titeket a további részletekért. 

AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNI

A “Sarah and Elmy English for Kids” tanításához saját tanári- és tanulói oktatócsomagokat használunk, amelyet mi magunk fejlesztettünk ki. Az általunk felépített módszerrel és a segédanyagok használatával a kisdiákok észrevétlenül és erőfeszítés nélkül sajátítják el az angol nyelvet.

Ha Te is szeretnéd, hogy gyermeked mihamarabb elkezdje az angol nyelvet, jelentkezzetek gyerekangol kurzusainkra.

Még több infót találsz Gyerekangol honlapunkon, ahol még részletesebben olvashatsz a módszerünkről: