GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hétfőtől szombatig vannak kurzusaink. Ügyfélfogadást szintén hétfőtől szombatig tartunk, de előtte mindenképp időpont egyeztetés szükséges! Telefonon, emailben, Facebookon és Messengeren folyamatosan elérhetőek vagyunk. Elérhetőségeinket itt megtalálod.

Angol, német és spanyol nyelvet tanulhatsz nálunk. Angol és német nyelvből több szinten, spanyol nyelvből kezdő szinten. Gyerekangol vonalunkon 4-12 éves korú gyerekeket tanítunk. Aktuális tanfolyamainkról ezen a linken tájékozódhatsz.

Egyéni oktatást korlátozott számban biztosítunk.

Egy nyelvi csoport minimum 4 főtől indul és maximum 8 főig duzzadhat.

Igen, szintfelmérés után tudjuk megmondani melyik csoportba tudsz becsatlakozni.

Szintfelmérőt – időpont egyeztetés után – egy személyes találkozó keretében van lehetőséged megírni. Az eredmény alapján kiválasztjuk, hogy melyik a Neked leginkább megfelelő kurzus. A szintfelmérés díjmentes. Itt tudsz rá jelentkezni.

Általános kurzusainkon könyvből tanulunk, amit mi beszerzünk Neked. Ezt mindenképp hozd magaddal. Ez mellé egy toll és egy füzet szükséges. Nyelvvizsgás, érettségis csoportjainkban is használunk tankönyvet, ez mellett speciálisan összeállított tananyagból tanítunk, amelyet minden órán biztosítunk neked.

Ha nem tudsz eljönni valamelyik órádra, minden esetben tájékoztass erről bennünket. Kettő alkalommal díjmentesen hiányozhatsz, tehát nem számoljuk bele az előre kifizetett tanóráidba. Igény szerint elküldjük neked az óra anyagát.

Ebben az esetben átjárhatóságot biztosítunk a szintednek megfelelő csoportba. A kifizetett, de le nem járt óráidat a másik csoportban tudod felhasználni.

Mindenek előtt azt kell megtudnunk, hogy milyen szinten vagy. Ha nyelvvizsgára felkészítő csoportba kerülsz a sok-sok próba vizsgafeladat mellett saját tananyagot is használva készítünk fel téged úgy, hogy magabiztos tudással állhass a vizsgáztatók elé. Ehhez elengedhetetlen, hogy otthon is szánj időt a felkészülésre. Nyelvvizsgával kapcsolatos további infókat ezen az oldalon találsz.

Kezdő szintről indulva az alapfokú nyelvvizsgához 200-250 óra nyelvtanulás szükséges, a középfokhoz legalább 400-500 nyelvóra, míg a felsőfokú szint eléréséhez kb. 600-750 órát kell tanulni. Ez egyéniségtől, szorgalomtól és elszántságtól is nagyban függ.

Több mint 10 éve a BME nyelvvizsgára készítünk fel diákokat angolból és németből egyaránt.

Nyelviskolánk nem vizsgáztató hely, csak felkészítjük diákjainkat.

Tanfolyamainkon részletes tájékoztatást kapsz tőlünk a jelentkezéssel kapcsolatban, hogy mit, hol és hogyan kell tenned, így nem kell aggódnod, hogy valamit rosszul csinálsz. Ha mégis elakadsz, vagy nem vagy biztos a dolgodban, keress minket és mi segítünk Neked. Ezen az oldalon több infót is találsz a nyelvvizsga jelentkezéssel kapcsolatban, itt pedig online jelentkezhetsz a pécsi vizsgahelyre.

Nyelvvizsgára-, érettségire felkésztő tanfolyamaink, valamint egyéb általános kurzusaink blokkokra vannak bontva. Az egyes blokkok megkezdésekor kell fizetned. Amennyiben a blokk lejárt, új blokkot vásárolhatsz egészen céljaid eléréséig.
Kurzusaink általános iskolásoknak és Gyerekangol tanfolyamaink havidíjas rendszerben működnek.

Készpénzzel és átutalással is fizethetsz.

Több kurzusunkon (pl. nyelvvizsgára felkészítő kurzus) tankönyvből tanítunk. Ezt mi beszerezzük neked, melyet külön kell kifizetned.

Családi kedvezményt tudunk biztosítani, ha egy családból több családtag iratkozik be kurzusainkra. A kedvezményt mindegyik családtag megkapja.
Szintén kedvezményt kap az a diákunk, aki egy időben több kurzusunkra jár. A kedvezmények egymással nem vonhatóak össze.

A nyelviskola udvarában kialakított parkolóban és az iskola előtt is van lehetőséged parkolni.
Iskolánkat itt megtudod nézni.