LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

HA MÁR TUDOD A CÉLODAT

Jelentkezz tanfolyamunkra, vagy szintfelmérőnkre, a további részleteket pedig egy kötetlen beszélgetés keretében mondjuk el neked.

Ne aggódj, ez csak egy előjelentkezés, mellyel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz!

ELŐBB ÉRDEKLŐDNÉL? KERESS MINKET

TELEFONON

Keress minket telefonon, segítünk tájékozódni. Ha nem vesszük fel, ne aggódj, rövid időn belül visszahívunk!

FACEBOOKON / MESSENGEREN

Ha van Facebook/Messenger elérhetőséged, és ezt részesíted előnyben, írj ránk. Egy órán belül válaszolunk a megkeresésedre.

EMAILBEN

SZEMÉLYESEN

Ha személyesen szeretnél megkeresni bennünket, szívesen látunk nyelviskolánkban. Megkeresés előtt azonban mindenképpen időpont egyeztetés szükséges!

A közösségi médiában is jelen vagyunk. Hírt adunk magunkról a Facebook-on, Instagramon és a Google Bussinessben is. Kövess minket ott is!

Olvasd el a gyakran előforduló kérdésekre összeírt válaszainkat, sok hasznos információt találsz itt és lehet, hogy a kérdésedre is választ kapsz.

AHOVÁ VÁRUNK TÉGED

Közel a központhoz, jól megközelíthető helyen, a Dombó Pál utca 49. szám alatt találsz meg minket.

Öt jól felszerelt, klimatizált, modern és hangulatos tanteremmel várunk Téged, továbbá egy nagy és komfortos váróterem biztosítja számodra a várakozás alatti kényelmedet.

A várakozás ideje alatt böngészhetsz kedvedre, a nyelviskola területén ingyenesen biztosítunk számodra internethozzáférést. Ha pedig megszomjaznál, vedd igénybe vízautomatánkat egy pohár hűsítőre.

Ha autóval érkezel, az udvarban kialakított parkolóban és az iskola előtt is van lehetőséged parkolni.

Iskolánk teljes egészében akadálymentesített, beleértve a parkolási-, be- és kijárási lehetőséget, tantermekbe jutást és mosdóhasználatot.

ILYEN A MI ISKOLÁNK

Kíváncsi vagy, hogyan néz ki iskolánk? Gyere és tegyél egy virtuális sétát nyelvstúdiónkban, ahol betekinthetsz várótermeinkbe és tantermeinkbe.

ITT TALÁLSZ MEG MINKET